Om oss

aktin Kiropraktik och Hälsa ligger i Torsby Sportcenter. Vi finns i samma lokaler som Torsby Ski Tunnel och   60°NORD Functional Training. 

Kliniken drivs av leg.kiropraktor Jenny Skilberg. aktin Kiropraktik och Hälsa erbjuder kiropraktisk behandling för både privatpersoner och företag. Möjlighet att boka föredrag/kurser inom hälsa, massage och kost finns.

jenny-skilberg

Jenny Skilberg är leg. Kiropraktor med passion för mat. Hon vurmar för mat som gör oss pigga och friska och gärna i kombination med periodisk fasta. Jenny är utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning i Solna, Stockholm. Innan hon läste till kiropraktor utbildade hon sig till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Hon har ett förflutet inom idrott och har meriter både som truppgymnast och som släggkastare. Jenny ser kroppen som en helhet och arbetar utifrån varje individs behov och kroppsegenskaper. Att blanda justeringstekniker med mjukdelsbehandling och rätt rehabilitering tycker Jenny är viktigt för att få ett hållbart resultat. Jenny är också vidareutbildad inom nåltekniken Dry Needling och driver bloggen sockerkriget.blogg.se

”Ha inte ont i onödan”